Logo Sava Životno Osiguranje
RADNO VREME Informacije
pon-pet: 08.30-16.30h +381 11 36 43 610
+381 11 36 43 628

zivotno.osiguranje@sava-zivot.rs

Mi i naša zemlja

Saradnja sa vojnim penzionerima

Poštovani, u cilju uspostavljanja jedne nove saradnje, predstavljamo Vam - Sava životno osiguranje. Kompanija Sava Re ima već iza sebe 39 godina postojanja. Poslednjih par godina je i među najvećim reosiguravajućim kompanijama u regionu. Krajem 2008. godine Sava Re osniva Sava životno osiguranje. 

Od tog momenta, mi pripadamo velikoj SAVA RE GRUPACIJI. Pored kompanija sa evropskog i istočnog tržišta, grupaciju čine i osiguravajuće kompanije sa prostora bivše Jugoslavije: Maribor i Tilia iz Slovenije, Velebit iz Hrvatske, Sava Montenegro iz Crne Gore, Sava Tabak iz Makedonije... 

Poslujući više od tri godine na tržištu Srbije, Sava životno osiguranje polako formira svoju poziciju. Poziciju i naš razvoj vidimo, pre svega, u širenju dobre i kvalitetne slike o životnom osiguranju, potrebe za životnim osiguranjem kako svakog od nas kao pojedinca, tako i potrebe naših najbližih, naših prijatelja, kolega... Dobar i kvalitetan život u danima koji dolaze, može se obezbediti samo DANAS ostvarenom kvalitetnom brigom o sutrašnjici. 

Svaki dan znači mnogo i to svi znamo. Ovom prilikom želimo da Vam ponudimo jedan proizvod koji je sigurno jedinstven na tržištu – Zlatna jesen. Suština programa je da omogućavamo kijentimima da finansijski obezbede svoje najmilije od izvesnih dogaaja koje nam pozne godine života donose. 

Reč je doživotnom osiguranju života za starija lica od 50 do 80 godine života. Nakon navršene 85 godine života, osiguranje postaje besplatno odnosno - premija se više ne plaća. BITNO - pri zaključenju ovog ugovora o osiguranju nije potreban zdravstveni upitnik, a isplata osigurane sume se vrši u roku od 2 dana.