Programi osiguranja

Adut

Program ADUT omogućava da uz osnovno osiguranje (za slučaj doživljenja) možete ugovoriti i dopunska osiguranja.

Više

Dopunska nezgoda

Program DOPUNSKA NEZGODA Novi programi dopunskih osiguranja uz osiguranje života namenjeni su svima koji žele da sebe i svoje najmilije zaštite od rizika savremenog načina života i obezbede kvalitetniju i zdraviju budućnost.

Više

Kolektiv PLUS

Razmišljate kako da stimulišete svoje zaposlene? Razmišljate o dobrobiti Vaših zaposlenih i finansijskoj sigurnosti njihovih najmilijih? Kako da među poslodavcima postanete konkurentniji i steknete još jedan adut za pridobijanje novih kvalitetnih kadrova?

Više

Sigurnost

Program SIGURNOST je osiguranje života za slučaj smrti sa konstantnom osiguranom sumom

Više

Sigurnost PLUS

Program SIGURNOST Plus je osiguranje života za slučaj smrti sa konstantnom osiguranom sumom sa uključenim pokrićem težih bolesti

Više

Sigurnost kredit

Program SIGURNOST KREDIT je osiguranje života za slučaj smrti sa opadajućom osiguranom sumom

Više

Standard

Program STANDARD Vam obezbeđuje sigurnost kroz osiguravajuću zaštitu od nepredviđenih događaja izazvanih rizicima kojima ste izloženi. Istovremeno, ovaj program predstavlja i vid štednje i ulaganja novca za treću životnu dob, kako biste sebi i svojoj porodici i tada obezbedili kvalitet života koji zaslužujete.

Više

Standrad PLUS

Program STANDARD PLUS uz osiguranje za slučaj doživljenja, pokrića rizika smrti i pokrića težih bolesti pruža Vam i mogućnost dodatne osiguravajuće zaštite.

Više

Standard PRO

Jedinstveni Program osiguranja života - STANDARD PRO je nabolji način da pokažete odgovornost prema sebi i najmilijima, u nepredviđenim i neželjenim situacijama kojih je sve više u našim životima.

Više

Naša budućnost

Program NAŠA BUDUĆNOST Sava životnog osiguranja je stvoren sa ciljem ulaganja u Vašu budućnost ili u budućnost Vama dragih osoba. Kroz ovaj program osiguranja Vama i Vašim najdražima planski gradite novo sutra koje dolazi.

Više

Zlatna jesen

Program ZLATNA JESEN je namenjen osobama od 40 do 80 godine sa ciljem obezbeđenja sredstava porodici ili najbližima za slučaj dešavanja smrtnog ishoda.

Više